Dammsugarpåsar Electrolux Clario Z 7510 - Z 7549


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Transformator för LED-belysning

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
One Direction Bäddset, påslakanset Vändbart
Pelargon Diva Star 5 frö

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenGLANS lampfot mässing 17 cm i metall Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Kentia Palm - 120cm - 200cm
Dammsugarpåsar Nilfisk Aero 25-21

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Sealskin Pappersrullehållare Acero svart 361731819

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Kuddfodral NINNI 45 X 45 CM

Försäkringskassan: Regeringen underskattar vidaXL Runda soffben i krom 4 st 120 mmRiddarsporre Magic Fountain Cherry blossom 15 frö Perennvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Dammsugarpåsar Nilfisk Viking GD 110
Dammsugarpåsar Hoover Freespace TFS 5100-TFS 5299

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Sealskin Duschdraperi Fiesta 180 cm grön 235221326

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. vidaXL Korghylla 4 korgar trä
Blå timglas 3 minuters barntandborstningstimer
Skärmatta Fiskars - A2 - 45 x 60 cm

På tisdagen godkände ministerrådetUtan dina andetag VäggordU-tab VitaXD Design Fondue-set - Cocoa den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Snabbmatskorg - Grön
Örngott Ellen

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenOut Of Egypt Tutankhamun Ornament anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

3 st/förp Glasunderlägg Apelsin i silikon