Diskpropp m, fjäder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
vidaXL Bäddset 3 delar 240x220/80x80 cm vinröd

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Gastromax Lunchbox 1 L
Isform 6 Bollar / Bollform / Kulor - Silikon (Röd)

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenvidaXL Centrallås för fordon inkl. 2 fjärrkontroller 12V Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt vidaXL Barstolar 2 st röd
Barbapappa Badcape, Handduk Badlakan

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Ljuslykta på fot guldvit låg

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
3 st/förp Glasunderlägg Apelsin i silikon

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Mikroskop för barn 10X-45XBlåspistol med pumpnippelvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Dammsugarpåsar Foma 1730
Villeroy & Boch Simply Fresh 18pc Coffee Set Vit Porcelain

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
BIC Överstrykningspenna - 1,6-3,4 mm - Gul

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Ida Örngott Hjärta
Tårtpapper - dia. 11 cm - Rund - 30 st
Bob Marley - Faces

På tisdagen godkände ministerrådetTavla/bild med indian vid vattenTuva Örngott HjärtavidaXL Brun Bambu Rullgardin 100 x 160 cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Johan Örngott Hjärta
Vimpel 300/50

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenTheo Örngott Hjärta Eget namn anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Häftklamrar, stl. #10 , B: 10 mm, 10x1000st.