40 BREVSET - 8 KUVERT & 8 BREVPAPPER I VARJE SET (51602)


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Kent Örngott Hjärta

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Potato Ricer ideal for making baby food or smashed potato
Skrivbok Grön Bay

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMario Kart 8 - Flip Poster Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Spring form med julbas
Miele 5626050 Kaffebryggare Avkalkningstablett

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Citatmagnet William Shakespear

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Skära - 36 cm handlie

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Martorn Blå Glitter 10 fröFiskars Lyftsax WoodXpert Mvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Här sover en Prins Örngott med krona
Olivia & Co - Sosa Peony

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
vidaXL Snurrbara barstolar med ryggstöd 2 st konstläder vit

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Arbetsbord i aluminium 3 delar
Dammsugarpåsar Philips FC-8210
vidaXL Barstolar i trä vitmålade 2 st

På tisdagen godkände ministerrådetKontorsstol Office Sportsits svart/blåXD Design Fondue-set - CocoaMikaela Örngott Hjärta den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
vidaXL Klädhängare stål och non-woven tyg 87x44x158 cm svart
Dammsugarpåsar Nilfisk Extreme-Eco

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenTagetes French Dwarf 20 frön anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Skattkista, stl. 16,5x11x8,55 cm, inv. mått 15x9,5x5 cm, Kejsart