Deko-kulor - dia. 5 cm - 10 st


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Hjärtan Pappaskar - Dia. 10 - 15 cm - Kvist - 3 st

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Fladdermus fåtölj - Svart äkta oxläder
Landskap, handmålad oljemålning på duk, 90x60 cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenKärcher Rörrenssats H&G 15m Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Dekoration - Röda Bär - Längd: 20 cm
Poster cykel, 50x50 cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
CUISIPRO BALLONGVISP TURBO 30,5 CM

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Ranex Fjärrstyrd LED-solcellslampa på pinne för trädgården i 2-p

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Tala Sil 7,5 cmBastian Ostronkniv/parmesankniv stål - 18 cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster Sjökort Ratan, 50x70cm
Blanche - Doftljus

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
565 Fårskinns pall svart tillhör stol 562/ 1590:-

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. fyrkantig spegel vägg klistermärken 15×15 cm 9 st/förp
Che Guevara - Röd
Dot adventsstjärna på fot vit 95cm

På tisdagen godkände ministerrådetGurka Slanggurka Marketmore 76 10 st frönVäggkalender Classic Wings 2019Tråd 12-ljus batteridriven ljusslinga med fjärilar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Pennställ "Hold the line while I pretend to talk to my..."
Vas Glow

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenKarta över Sköllersta, Närke anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

REHAU Fuktslang, 15 m