LED-Lampa GU10 MR16 3 W 230 lm 3000 K


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster - Svenska uppfinningar 70x100cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Aluminium konstrotting flerpositionsfåtölj
Champion Perkolatorknopp till CHPK120

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDammsugarpåsar Volta U 3202 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Filt i polyester 220 x 240 cm vit
Kastrull 1 L.rfr .induktion

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Kudde MOWGLI

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Nature Överdrag till gasolgrill PE 80x180x125 cm 6031603

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Städer No.23 A3 30x40cmvidaXL Skoskåp överdrag 162x57x29 cm brunvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Verktygsset
Gustavo 7 ljus Adventsljusstake krom

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Stållinjal - L: 50 cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Alfons Åbergs födelsedagskalender
Karta över Bottnaryd, Småland
Polyresin Dekorationer - Sjöstjärnor 3 st - Dia: 40 mm

På tisdagen godkände ministerrådet100 stk.180x265 mm (D4) VIT BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERTMEDICINLÅDA APOTEKSegelbåt, 59x48x11 cm segel08 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
En tomteluva m snöflingor
TräHjärta Mormor

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenEtiketter - stl. 25x35 mm - vit - 100 st anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

TV-filt med ärmar 180 x 150 cm beige