Värmepanel infraröd 850W med termostat variant 1


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Glashällsskrapa

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Silikomart Easy Choc Pralinform XMAS CHO
Kudd överdrag med julmotiv

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenFrukostset Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Strömförlängningskabel 2 m H05VV-F 3G1.5 IP20 Vit
Dammsugarpåsar Siemens Super SX VS01G511

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Strömförlängningskabel 10 m H05VV-F 3G1.5 IP20 Vit

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Verktygsset

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Matsalsstol med ergonomisk design brunKRYDDPAKET - PERSILJA - KÖRVEL - SALLADSLÖK - 20 E-Enkla Blommorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster Rosmarin A4
vidaXL Fyrkantig Brun Bambumatta 120 x 180 cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Tavla trä "Köksregler"

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Flaggstångsbelysning LED
Upplyst liten träkyrka vit batteridriven med timer
Skolsax - L: 14 cm - Rund - Högersax

På tisdagen godkände ministerrådetÄggform i siliconDenver Larm-skylt att fästa på väggSkrivbok Småland den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Äggform Moln/sol silikon
3D-Tavla - Fantasy Nights

I den kommande vårbudgeten ökar regeringen534 Snurrfåtölj ställbar med pall sandfärgat tyg/ 1995:- anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Underlägg filt blå träd