Fåglar - Canvastavla


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Philips Ugnslampa E14 Päron 15W 10st

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Medallion tusch - Spets 0,3 mm - Röd
Hängskylt i trä " Ute och springer"

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDubbel trädgård utomhus kranventil kran 1/2 "x 3/4" x 3/4 "bsp Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Gardinringar 6 st - dia. 55 mm - Grästräd
Dammsugarpåsar Fasett 9015-1150

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Växthus aluminium/polykarbonat utan fundament 190 x 185 x 19

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Utetermometer

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster vågor mot strand, 50x70 cmvidaXL Vinställ för 45 flaskor metallvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster Buddhist tempel, 50x70 cm
Coghlan's Mini Expaner - 4 st

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Skärlinjal - metall - L: 50 cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Circle light 5 LED träljusstake vit med mässing cirklar
Poster - Ananas Topical Universe 30x40cm
Dammsugarpåsar Beam 2100 EA

På tisdagen godkände ministerrådetPennfodral smalt SenseBasilika "Citron" 100 fröKöksförkläde Naken Brud den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Familjekalender Citat 2019
2 fönsterhandtag låsbara vit

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenGEAR Grillborste 2i1 Stålborste och Skrapa anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Karta över Sala, Västmanland