Nature Överdrag till gasolgrill PE 80x180x125 cm 6031603


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
vidaXL Ramlösa spegelplattor glas 8 st 20,5 cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster Sjökort Ratan, 50x70cm
Lekhage Tim beige

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDekoration - Röda Bär - Längd: 20 cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Dammsugarpåsar Miele Compact C2 Hepa PowerLineSDCE1
Dammsugarpåsar Electrolux CV 790

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster Street View London 50x70

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Karta över Bottnaryd, Småland

Försäkringskassan: Regeringen underskattar vidaXL Överdrag till ståbord Ø 60 cm vit stretch 2 stText Stående/vägg "Prins"vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Upplyst liten träkyrka vit batteridriven med timer
Kakfat Glas 2-Våningar Klar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
TAYLORS OSTSET 4 KNIVAR KOPPAR

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Karta över Mantorp, Östergötland
Karta över Gamleby, Småland
Berlinger Haus Knivset i 2 delar

På tisdagen godkände ministerrådetGrillpanna, induktion, keramiskBlaze Badlakan,HanddukTvättkorg douple mörkgrå den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Tesil - Dykare
Övervakningskamera m rörelsedetektor, vattentät wi fi

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAerolatte Mjölkskummare - Mooo anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Ritzenhoffs Snapsglas du Carrois 2007