Karta över Arjeplog, Lappland


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster Uppland - Landskapsstolthet

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
CUISIPRO ÄPPELURKÄRNARE
Philips Dammsugare FC9331 Påslös

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredaren3D Hjärtan 3 st - Akryldekoration Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Matsalsstol med ergonomisk design brun
Dammsugarpåsar Nilfisk Extreme XL

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
REHAU Slangvagn, Plast med Vev

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
ithink i1, trådlös nätverkskamera dag, 720p, 802.11n, vit

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Start the day with Champagne no.4 40x50cmKartnål 17 mm - dia. 6 mm - Svart - 100 stvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Dammsugarpåsar AEG Vampyr 700 till 899
IBILI CITRUS PRESS

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Frukt & Grönsaks slicer Mini

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. 100 stk.150x215 mm (C3) BRUN BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT
Naama glasboll hängande i sisal svart
Palettblad "Wizard Mosaic" 15 frö

På tisdagen godkände ministerrådetKalendersiffror - dia. 40 mm - 9x14 cm - Vit - Guld - 4 arkTvättkorg douple mörkgråCUISIPRO TVÄTTSVAMP MAGNETISK den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Sanaliving Förvaringsburk Rund 1 L Anti-Bakteriell
Karta över Järna, Södermanland

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenKarta över Frödriksberg, Dalarna anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

vidaXL Solsegel Oxfordtyg trekantigt 3,6x3,6x3,6 m antracit