Ärtor för Ärtskott/Microgröns 40 gram (ekologisk)


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Filt i polyester 220 x 240 cm vit

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Patisse Profi Brödform 1,8L Stål 30 cm
BIC Cristal Kulspetspenna Medium - Blå

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenKärcher Ångtvätt SC1 Premium Floor Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Trådlös termostat RF 433MHz - temperaturkontroll 3KW
vidaXL Trädgårdsskåp 3 hyllor svart och grå

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Klädställning 90 x 42 x 152 cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Dema 12pc Dinner Set + 4 free Mugs Fine Porcelain Tableware

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Coghlan's Mini Expaner - 4 stJO!E Svampskärarevhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Cult Design BeeHappy Låg
2 st/förp Glasunderlägg Lime i silikon

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Palettblad "Premium Sun Rose To Lime Magic" 5 frön

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Skrivbok Klöver
vidaXL Canvastavlor set om 5 Home Sweet Home 100 x 50 cm
Väggkalender Classic Wings 2019

På tisdagen godkände ministerrådetIsform Silikon - 160 isbitar (Vit)Kran köksblandare svängbar 360°Termometrar, ute/inne den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
LED slinga /strip 5 m, varmvitt ljus, för utomhusbruk IP-65
Knitted betongljusstake 4 ljus grå

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDammsugarpåsar Voltage CJ106WM-120 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

22X30CM LIGHT MESSAGE BOX FUN MESSAGE GIFT LIGHT UP