Heatlight Quartzvärmare Svart 104121


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Komposittrall Exklusiv 23x138, 25m2 Walnut/GråOak, komplett

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Wilfa Köksvåg KW-60 5Kg Tara Funk. (605915)
STELLAR ÄGGSKÄRARE/SLICER ZINK

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredaren2-i-1 LED bordslampa Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Brennenstuhl Premium Line, 4xCEE7/4, CEE7/7, 10A säkring
Rökelsekoner - Kanel

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Philips Bustan Piedestal LED 2x4.5W

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Philips Hue Adore Vägglampa Vit Amb

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Mini Classic adventsstjärna kopparMartin Örngott Hjärtavhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Flaggspel God Jul grå/guld
LOL Emotive Luftfräschare Blåbär

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Stor atlet i vitt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Philips LED E27 Glob 20cm Smoky dim 40
CLP Matstol Peking V2 Tyg, mörkgrå
Smartwares Burkljus 0,06 W genomskinlig GTS-002-DT

På tisdagen godkände ministerrådetVita (Umage) Eos fjäderlampa Mini - VitAteljeram | Mamba Svart 18x24Sissel Ortopedisk kudde Soft Bambini blå 35x25x9 cm SIS-110.007 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
vidaXL Barstolar 2 st konstläder höjdjusterbar vit
Innermått 30x40 cm or 12x16 tum, fotoram i guld

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenvidaXL Pokerbordsskiva för 10 spelare vikbar blå anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

CLP Kontorsstol Mikos Konstläder, svart