Philips Hue Adore Spot Vit Amb 2x5,5


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
vidaXL Blått hopfällbart tält 3 x 3 m med 4 väggar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Emerio Pizzaugn/box "Buon Appetito"
Poster Stadshuset 50x70 cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenKalibreringsset Kalibreringsvikt 200g 6 st Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Spaljé Metall
Stekpanna keramisk, induktion D:24

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - Feelings are much like waves No.1 30x40cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Axessline Desk, grenuttag med 3xCEE 7/4 uttag, 1,5m kabel, alu/s

Försäkringskassan: Regeringen underskattar vidaXL Kontorsstol 55x63 cm konstläder svartMOPS Tvätt Förvaringspåsevhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster Södertorn 100x140 cm
Ottawa konstgran/plastgran 260 LED 210cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Verktygsväska på hjul med 4 lådor 300 delar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Master Elektrisk Byggfläkt B9EPB 800 m³/h
YATO Spiralluftslang 15 m PU YT-24209
Retro tavla med 3D relief, 15x20 cm, "DO NOT LET the cat Out!"

På tisdagen godkände ministerrådetHIP Bäddset 6096-H Jamuna 140x200/220 cm vinröd10st Snygga och exklusiva papperskassar(matt vit)4st Snoddmappar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Draper Tools Expert VDE Momentskruvmejselsats 9 delar 65372
Beta Tools Skruvmejslar tio st 1263/D10 stål 012630010

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster Saltsjöbaden 50x70 cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Poster Textkarta Saltsjö-boo 100x140 cm