Poster - Elefant puss - Svartvit 21x30cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster segel yatcher 50x70 cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster - Feelings are much like waves No.1 30x40cm
REHAU Sprinklerslang, Koppling

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSeverin Svamp & Frukttork OD2940 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Pannkaksform / Form till Plättar i Silikon - Blommor
'Today's The Day & This Just In' A6 Lined Notebook Set of 2 M...

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - Escape and breathe No.5 50x70cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster Danderyd 100x140 cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Solros Teddy Bear 10 st fröer2000 förp Stora Vatten kristaller 1,5-1,7 cm Grönvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
CLP Barstol Pisa V2 Konstläder, svart/rostfritt stål
Born in Sweden Sphere vas Stor 19x18 cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Moln LED-Dekoration

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. vidaXL Förvaringsbänk hopfällbar konstläder 110x38x38 cm vit
Poster Textkarta Österåker 100x140 cm
Poster Naken modell, 70x100 cm

På tisdagen godkände ministerrådetRengöring Gadget för mikrovågsugnPoster Fjädrar, 50x70 cmSmörgåskrasse 400 frö,kan sås året runt som pålägg! den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
”Always kiss me Goodnight” vinyl vägg klistermärken 57×22 cm
Stanley Verktygslåda 26 tum metall/plast

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenWalltastic Fototapet Jungle Adventure 41776 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Häftapparat Brunnen - svart