Philips Bustan Vägglampa IR LED 2x4,5W


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Petunia dubbel rosa10 frö,buskig i form och älskad sommarblomma

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster Södertorn 100x140 cm
Tennis girl - Martin Elliot

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSpaljé Metall Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Märkpenna Artline - 2,3 mm - 400XF - Vit
vidaXL Keramikhäll EUROKERA-glas 3000 W

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
CLP Barstol Pisa V2 Konstläder, svart/rostfritt stål

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Tiger Tvålpump Boston L krom 306330346

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Trendiga index-flikar In BloomPoster - Escape the ordinary No.1 40x50cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
CLP Barstol Judy Konstläder
Stor atlet i vitt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster - Moon No.1 30x40cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Familjekalender Växter 2019
Lightbox med 143 bokstäver
Poster Turkosa, 50x70 cm

På tisdagen godkände ministerrådetPure Bäddset 6069-M Sunset 140x200/220 cm flerfärgatRIDDER Badrumsmatta Carl 55x50 cm grå 7102807Poster Danderyd 70x100 cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
No1 Saltkar & Pepparkvarn Selected by Leif Mannerström
Grönworks Grästrimmer med 24 V 2 Ah-batteri G24LT30 2101207UA

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenRIDDER Teleskopisk duschstång 110-245 cm vit 55301 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Poster - Moon No.2 21x30cm