vidaXL Fåtölj konstläder brun


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
CLP Gaming Kontorsstol XL Pedro , svart/vit

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Familjekalender Växter 2019
FERM Sladdlös borr 18 V Li-Ion CDM1120

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenCLP Gamingsstol Olymp, svart/grå Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - Escape and breathe No.6 50x70cm
HIP Kuddöverdrag 6101-H Jayanti 40x80 cm grå

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster Stort hjärta bland gröna löv, 100x100 cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Skrivbok Citat Nalle Puh

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Vita (Umage) Eos fjäderlampa L - Gråbhp Fyrkantig pall med ben i trä gröna löv 31x31x44 cm B412473-1vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster Träd med röda löv, 70x70 cm
HIPPO-TONIC Teleskopisk gödselskopa set kungsblå 704140006

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Esschert Design Paraply Flamingo 98 cm rosa TP194

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Madison Stolsdyna med låg rygg 105x50 cm kamouflage MONLF368
Groda med hjärta Väggdekor Barn
Katt Luftfräschare Kanel

På tisdagen godkände ministerrådetPoster Döskalle, 50x70 cmMadison Prydnadskudde för utomhusbruk Panama 45x45 cm grå PIL1B2Curver Knit Korgar 3 st rektangulär strl. S brun 33702-X59-00 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
FERM Vinkelslipmaskin 900W – 125mm – AGM1061S
Good Morning Bäddset 5738-A SHARON 240x200/220 cm korall

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDescanso Bäddset 9265-K 135x200 cm rosa anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Tristar Brödrost BR-1045 1100 W vit