Poster modell med fjärilar, 50x70 cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Christmas gifts Julbelysning 51 Lysdioder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster skriker, 100x100
6 Litre Gastronorm Containers Steel 1/3 150mm Deep Salads Sauces

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPärla Toalettborste - vit Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt DELTACO ojordad apparatkabel, CEE 7/16 till IEC 60320 C7, 0,5m,
Russell Hobbs Brödrost Legacy Floral 2skiv (23505036001)

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster berg, 50x70 cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster Sjöjungfru, 50x70 cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar DELTACO grenuttag 3xCEE 7/4 uttag, 1xCEE 7/7, 2xUSB-A, 5m kabel,Severin Kaffekvarn KM3874vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Bachmann grenuttag 6xCEE 7/4 1xCEE 7/7 brytare 5m vit
Tristar Ångsstrykstation 3,5 bar 2200W

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Dekorationskit Lila

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Zombie Duschtvål
Hängare förmiddag/Eftermiddag
Bakform Flamingo

På tisdagen godkände ministerrådetDELTACO apparatkabel, PC & vägg, rak CEE 7/7 - rak IEC C13, 0,5mBordsduk DollarsedlarBröllopsfigur I'm With den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
vidaXL Bäddset 3 delar blommor 200x220/60x70 cm marinblå
DELTACO grenuttag, switch, 6xCEE 7/4 uttag, 1xCEE 7/7,2xUSB-A,1,

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenKräftskiva Serveringsfat anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Kenwood Köksmaskin KMX750BK Svart