Strömadapter Universal 3-12V 18W


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
USB Mikroskop 1000X 0.3MP 8 LED med ställ

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster Dans i öknen, 50x70 cm
Poster Modell i slöja, 50x70 cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLECHUZA Odlingsenhet Classico 28 LS ALL-IN-ONE taupe högglans 16 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Princess Classic Stone & Raclette Set (162720)
DELTACO förlängningskabel, CEE 7/7, CEE 7/4, greppvänlig, 3m, Vi

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster Sjöjungfru, 70x100cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Bissell Pet Hair Eraser Handhållen dammsugare, sladdlös, löstagb

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Champion Mikrovågsugn 23l 800W, RostfriEmerio Blender med Glasbägare 0,6lvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Morphy Richards Vattenkokare Aspect Scandi Vit
NORDIC HOME CULTURE Vässa liten, knivslip, keramisk, max 5,5mm,

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Badanka Hantverkare

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Dekorationskit Rosa Polka Dot
Serie LED granslinga 8x2m 160 LED varmvit
Brennenstuhl ojordad apparatkabel, CEE 7/16 - IEC 60906-1, 3m, v

På tisdagen godkände ministerrådetVäggdekoration Stjärna TrävidaXL Bänk med 2 korgar sjögräs 71x40x42 cm gråvidaXL Bäddset 3 delar klassisk 200x200/60x70 cm marinblå den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
vidaXL Dra-på-lakan 2 st 150x200 cm bomullsjersey naturvit
Philips Hue Lucca Vägglampa Vit

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSeverin Brödrost 4skiv rostfri AT2509 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

vidaXL Barstolar med armstöd 2 st vit