Bissell Pet Hair Eraser Handhållen dammsugare, sladdlös, löstagb


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Zinnia Zinderella Lilac 10 frön

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Bachmann grenuttag 6xCEE 7/4 1xCEE 7/7 brytare 5m vit
Vita (Umage) Willow Vägghängare Dubbel - Svart

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDELTACO ojordad apparatkabel, CEE 7/16 till IEC 60320 C7, 0,5m, Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Hängare Gäster
HQ Fettfilter för Futurum

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Glasset Provning Spiegelau

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Serie LED granslinga 8x2m 160 LED varmvit

Försäkringskassan: Regeringen underskattar PokalkrukaFiskars Stekpanna 24cm/1,8l All Steelvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Severin Kaffebryggare m. Kvarn KA4810
Birch (Björk) - 110cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Bordsdekoration Prästkragar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. vidaXL Bäddset 3 delar flamingo 200x200/60x70 cm marinblå/rosa
Dualit Vattenkokare Kanna Vit
DELTACO grenuttag 3xCEE 7/4 1xCEE 7/7 3m vit (GT-118C)

På tisdagen godkände ministerrådetBordsduk NinjaKudde HjärtavidaXL Bambumatta 80x300 cm mörkbrun den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
OBH Nordica Smörgåsjärn 2in1 6885 Svart (51066885)
Emerio Glassmaskin Mjukglass (SICM-106048)

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenFreepourflaska anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Rosburk kaffeburk/Teburk