PowerCube Original 5 uttag Grön (44-1100)


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster Modell i tyllkjol, 50x70 cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Skål Game of Thrones Stark
Philips Matberödare Viva HR7762 (HR7762/90)

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenNORDIC HOME CULTURE power blender, 1200W, upp till 28000 rpm, si Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt vidaXL Hörnhylla cedarträ 27x27x110 cm
Boden konstgran-plastgran grön 180cm PE-plast

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Mini LCD Digital termometer för frysen

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Wilfa Vattenkok. WK-6 1,7Liter

Försäkringskassan: Regeringen underskattar SodaStream Kolsyremaskin Power VitSolros Earthwalker 10 st frönvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Löv Tesil / Tehållare i Silikon och Rostfritt stål (Blå)
Pappersassietter Cerise

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
vidaXL Bäddset 2 delar löv 140x220/60x70 cm grön

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Brennenstuhl ojordad apparatkabel, CEE 7/16 - IEC 60906-1, 3m, v
Ängel Eden Pojke på hjärta
Tristar Fritös Dubbel Rostfri 2 X 3l

På tisdagen godkände ministerrådetWinter Season - Julgransmatta med renar, 95 cm BrunvidaXL Bäddset 3 delar blommor 200x220/80x80 cm beigevidaXL Bäddset 3 delar klassisk 240x220/80x80 cm marinblå den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
DELTACO grenuttag, switch, 3xCEE 7/4 uttag,1xCEE 7/7,2xUSB-A, 1,
Russell Hobbs SlowCooker Chalkboard (23478036002)

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBordsduk på Rulle Limegrön anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Hortensia ljusrosa