Serie LED granslinga 8x2m 160 LED varmvit


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Conia Lampskärm Mini 30 cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Universal Fjärrkontroll för luftkonditionering / Luftvärmepump
DELTACO ojordad apparatkabel, 1m, CEE 7/16 - IEC 60320 C7, vit

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenOBH Nordica Paninigrill Digital 7105 (51317105) Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt DELTACO grenuttag med 4xCEE 7/4 uttag, 1xCEE 7/7, 1.5m kabel, vi
Kotte på fot antikvit 26 cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Glassmaskin 0.5 l

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Dualit Vattenkokare Kanna Vit

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Dualit Brödrost Lite 2 skivor CanvasSolros Skyscraper 10 st frönvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Luxbright Solcellslampa LED trädgårdsbelysning Besançon
Kapsyl/Korklåda His/Hers

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
vidaXL Sminkbord med 3-i-1 spegel och pall 2 lådor vit

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Melitta Vattenkok. Look Aqua Vario sv (19377)
Metallskylt Coffee
DELTACO grenuttag 6xCEE 7/4 1xCEE 7/7 1,5m vit (GT-126)

På tisdagen godkände ministerrådetDörrdekoration OktoberfestvidaXL Bäddset 2 delar blommor 140x220/60x70 cm beigevidaXL Bäddset 3 delar blommor 200x200/80x80 cm marinblå den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
SodaStream Kolsyremaskin Spirit Vit
Flaskproppar Tomteluva

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenKih Anti Drop anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Griffeltavla Hus