Duro Tapet Select Blomfond Grå


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Romantisk 3D Lysande Hjärtformad Neon Rör - Alla hjärtans dag

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Star Trading. Metallykta 19,5 cm svart med vitt ljus och timer
TOKQI - blomkruka som spelar musik när du rör vid bladen

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenR/C Polisbil Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Stor radiostyrd drönare med Wifi - Gear2Play Ultimate Drone
Vykort i metall - Johnny Cash

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Duro Tapet Select Yta Vit

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Duro Tapet Select Blomstra Beige

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Monstrous slim fabrik Bizak 63317005 (13 pcs) MulticolourBrandbilvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Paintpart Tapet Ivana Helsinki Raidat Pearlvit
Glasknopp blomma - Svart och guld

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Fungerande dammsugare 200mm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Alga Råttfällan
Paintpart Tapet Vallila Hetkessä Crödo Vit
iDance 4-i-1 Karaokesystem PM10 vit IDAN352006

På tisdagen godkände ministerrådetServetter BarbieMagnet - MormorvidaXL Regnställ med Huva Herrar Tvådelat Marinblå M den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Väggdekor väggord väggtext Tvätta händerna
Kängor i äkta skinn

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenHeng Balance Lamp Rund Ljust trä 44-DH0039LW Allocacoc anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Paintpart Tapet Vallila Hetkessä Riikinkukko Grå Blå