Walltastic Väggdekor Paw Patrol Large


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
VATTENKOKARE VICTORIA 1,8 L SVART

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Walltastic Väggdekor Mermaid
Mjukis Kanin 20 cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenJumbo Termometer 40cm inomhus eller utomhus Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Isform Kuber 50mm
Mini knubbisar i spann 10st

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Paintpart Tapet Vallila Hetkessä Aleksanteri Sosa

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Paintpart Tapet Ivana Helsinki Indian Summer Grå

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Leksaker Fungus Amungus Bizak 61952512 (10 pcs)Fjärrstyrt flygplan Junior Knows 9141vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Paintpart Tapet Ivana Helsinki Indian Summer Pearlvit
Temporära Tatueringar Tsum Tsum 800049

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
vidaXL Pokerset med 1000 laser-marker aluminium

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Pussel Djungelhjul
Paintpart Tapet Vallila Hetkessä Riikinkukko Grå Brun
LED Spotlight

På tisdagen godkände ministerrådetBarbie Ballerina Maskeradklänning, 2-3 ÅrPraktisk regnponcho, VitVäggdekor väggord väggtext Sätt på mig när jag är full! den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Väggdekor väggord väggtext Sov Sött
Väggdekor/Väggord Det är dom små sakerna

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenTeddykompaniet Pelle Svanslös Liten anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Duro Tapet Spira Midsommar Vit