Duro Tapet Spira Bella Grå


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
FurReal Luvimals - Fancy Lebonon Cat - Kattunge

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Paintpart Tapet Vallila Hetkessä Aleksanteri Sosa
Fjärrstyrd robot Xtrem Raiders Guardian Bot

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenEagle Hålslagare med 2 hål Svart Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt R/C Grävare Liebherr 6+2 Channel Ljud / Med belysning 2,4 GHz-styrning 1:20 Gul
Byggkran- Giant Crane 100 cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Duro Tapet Select Vinkla Gråblå

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Duro Tapet Ballad Jalusi Grå

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Bentley Continental GT radiostyrd bil, SvartProjektorlykta Enhörningar Junior Knowsvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Paintpart Tapet Ivana Helsinki Joshua Tree Grå Vit
Loket Thomas Handduk 40 x 60 cm Blå

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Alga Råttfällan stor

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Cirkulär Kniv - Chop & Roll
Paintpart Tapet Vallila Hetkessä Elle-Kukka Blå
Emaljbägare Tillsammans för evigt 4 dl, rosa, från Muurla.

På tisdagen godkände ministerrådetOriginal Licensed Barbie Dream Single BäddsetWillex Regnponcho med huva strl S/M röd och svart 29221Familjetält 6 personer blå/gul den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Sissel Träningsmatta 180x60 cm blå SIS-200.004.5
Svarta sneakers med 5 cm sulor

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenTeddykompaniet, Teddy Big Ears, Skallra, Kanin anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Ljuslykta 35 cm