Paintpart Tapet Ivana Helsinki Tiira Beige


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Num Noms Surprise in a Jar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Paintpart Tapet Ivana Helsinki Indian Summer Pearlvit
Fjärrstyrd Robot Gear2Play Smart Bot

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenIsform Kuber 50mm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Junior Knows Surprise Seashell with Little Mermaid
Pros's Kit Precisionskniv

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Paintpart Tapet Ivana Helsinki Joshua Tree Grå Vit

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Paintpart Tapet Vallila Hetkessä Riikinkukko Grå Blå

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Väggdekor väggord väggtext Gubbe gumma kattPoster - Kolibri svartvit stående 21x30 cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Paintpart Tapet Vallila Hetkessä Poem Grå Vit
Champion Popcornmaskin Retro

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Flagga - Irak

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Ravensburger Junior Scotland Yard
vidaXL Nallebjörn XXL i vit plysch 100 cm
Taf Toys Babymobil Obi Owl 12165

På tisdagen godkände ministerrådetRegnponcho med Huva Barn One Size BlåWillex Regnställ strl XL blå och svart 29146PowerBar 2 EURO uttag och 2 USB. 44-9102 Allocacoc den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Sissel Yogamatta fuchsia SIS-200.025
Ljuslykta - Världens bästa son, vit

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenJabadabado, Crazy Giraff anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Mysiga tofflor Deluxe vit (stl. 36-40) - Warmies