Duro Tapet Ballad Palm Vit


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
R/C Hjullastare Liebherr 3+4 Channel RTR / Ljud / Med belysning / 4WD 2,4 GHz-st

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Paintpart Tapet Vallila Hetkessä Riikinkukko Grå Brun
Remote control car Porsche 911 GT3 RS

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenJamara R/C Bil Pagani Zonda R 1:14 Svart Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Flagga - Norge
Neon Leksaksspiral i plast, Blå

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Paintpart Tapet Vallila Hetkessä Elle-Kukka Blå

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
vidaXL Nallebjörn XXL i brun plysch 100 cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar S.O.S Brandstation Internatio.Hunter Setvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
vidaXL Nallebjörn XXL i vit plysch 100 cm
Liptwister (Svenskt/Finskt)

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Hasbro Monopoly Classic Edition (Svensk Version)

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster - I love Shawn Mendes 21x30cm
Korg Vit 28 cm
Pappkrona Barbie

På tisdagen godkände ministerrådetvidaXL Vattentätt 2-delat regnställ med luva grön XLRegnponcho med Huva Barn One Size GrönSkruvdragarhylsa 19 mm för stödben den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Svarta sneakers
Babblarna, Taklampa

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDJI Mavic Air Fly More Combo Röd anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Ballerina Fashion Doll - Guld Lekset