Paintpart Tapet Vallila Hetkessä Linnunrata Aqua


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Junior Knows Dinosaur Hand Puppet

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Duro Tapet Spira Midsommar Vit
Isform Kuber 50mm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenTouch N' Go Racers POLICE Car Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Cars Radiostyrd bil Blixten
Skål Tapas set

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Ljuslykta 35 cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Pikachu gosedjur, 22cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Väggord - Förråd470mm Parkeringshus med hiss, 4st bilar & 1 helikoptervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Mysiga tofflor Deluxe vit (stl. 36-40) - Warmies
Alga Fiskespelet

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Alga Barnens Alfapet

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Motorola MBP48
Ballerina Fashion Doll - Guld Lekset
Original Barbie Magic Single Bäddset

På tisdagen godkände ministerrådetMusse Pigg Paraply - HopfällbartBriv förtältsmatta XL 300x600 cmVäggdekor väggord The road ahead ... Bon Jovi den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Dörrstopp och Fönsterstopp - Beige
Väggdekor - Betty Boop STOR

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenALF, Helt hysteriskt (SE) anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Vinställ - Ängel