Handhållen mini Fläkt - Rosa


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
PowerBar 2 EURO uttag och 2 USB. 44-9102 Allocacoc

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Vegetariskt : från gröda till föda 9789187753329
Millfighter Pilatesboll, 65 cm, Blå

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenVäggdekor väggord väggtext a true love story never ends Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Svarta sneakers med 5 cm sulor
Babblarna, Bordslampa

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Hasbro Cluedo Refresh

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Ljushållare vägg Farmor

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Babblarna Mjukdjur DaddaHasbro, Operation (Refresh), Sällskapsspel (SE)vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Alga Bolibompa Storytelling game
A-safety, Hörselskydd för barn, Grön

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Kids Concept, Gitarr, Grå

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Kids Concept, Mammut, Trälek, NEO
Hasbro Don't Lose Your Cool
Festivo ljusstake 245 mm + insert

På tisdagen godkände ministerrådetApplicata Lily Ljusstake Ek 24,5 cmNocto Ljusstake GrönSpritsspruta med 8st spritstyllar, Sprits set den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Ljusstake Metall/Svart 17x13x13,5
DIXIE LÖPARE 35 x 120 cm, Vit

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLED-belysning infälld DioDor Diodor lichtbalk DIO-TL25-FN 3.5 W Varmvit Vit anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

iDance Karaokesystem 4-i-1 PM10 blå IDAN352007