Yuneec Mantis Q Quadrocopter RtF Kameraflygning


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Multicopter-motor RC Logger 89075RC Passar till RC Logger RC Eye One Xtreme 1 st

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
ACME Zoopa Q 420 Cruiser Quadrocopter RtF Kameraflygning
IR-termometer Reely

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBorstlös regulator för flygmodell Modelcraft 65A BEC 85 A Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Växelmotor till tippspindel Fliegl-påhängsvagn 1:14 Carson Modellsport 500907166 1 st
Väggdekor väggord väggtext Glutenfritt

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Force Engine 21 CNC Nitro 2-Takt Bilmodell-Motor 3.46 cm 2.28 PS 1.68 kW

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster - Diamant rosa Kristall A4 21x30cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Väggdekor - Lila RosorÅngmaskin Wilesco D10vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Elmotor för RC-bil borstad Carson Modellsport Launcher 5.300 rpm Varv: 80
6-kanals mottagare Spektrum AR6270T 2,4 GHz

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Winter Season Tomte Röd med Grå Luva 20 cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Kardanaxel ädelstål 58-73mm med 5mm borrning 1:14 Thicon Models 50043 1 st
Poster Insekt - Carabus blaptoides A3 30x40 cm
Hitec Special-Servo D625MW Digital-servo Transmissionsmaterial: Metall

På tisdagen godkände ministerrådetGreta Gris, kuddeTelemetrimodul varvtal (optisk) Futaba SBS01ROAxelledning (xL) 2.3 mmx175 mm M4 Graupner den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Tamiya MF-01X Mercedes Benz G320 Borst motor 1:10 RC modellbil Elektrisk Gatumodell 4WD Byggsats
Punk Air Wilco 1.3, Set 1 Röd RC drönare ARF 1300 mm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenVerktygslåda 52 mm av rostfritt stål 1:14 Thicon Models 50201 1 st anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Vas vattendroppe droppe fönster dekoration odla inrödning