Svanefors Pläd 150x220 svart
Frukost hela dagen 9789127153165
Smiley kortärmad body, hjärta, 86 cl

MIN AMBITION

Vit body med fjärilar , 80

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Body från Petter & Kajsa 68 cl

JAG VILL HJÄLPA DIG

Ljuslykta Metall guld 17cm

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Nattlinne med katter

LÄS MER

Barbie Pyjamas grå
Lego Ninjago Kortärmad pyjamas röd
Paw Patrol Kortärmad pyjamas röd
Cottonlights ljusslinga bollar - Lavendel
Star Wars Pyjamas marinblå
Kakeldekor/Väggdekor - Lady Design
brudpar silikonform
Oscar of Sweden Blårandig Skjorta
Kronstadt Johan Oxford skjorta, Mörkgrön

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Poster - Ananas 40x50cm

Oscar of Sweden Ljusblå Skjorta Med Blommigt Print
RVLT/ Revolution Eik skjorta, Brun
Oscar of Sweden Vit Skjorta Med Blommönstrade Detaljer
Weather Report Siri regnset, Woman, Röd Soya - Akila 5, Röd
Rötter & knölar : vegetarisk mat från underjorden 9789187795169

Poster A3 30x42cm Quote

29.10.2018
Poster - COCO Svart 21x30cm
Poster - Målade fåglar A4 21x30cm

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Me Too, Långärmad T-shirt, Dress Blås Poster A4 21x30cm Diamond

Poster A4 21x30cm Bird Tree

Väggord - Filmcitat ur Forrest Gump STOR!
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Ilse Jacobsen Rub 2 gummistövlar, Svart
Shoe the Bear Emmy Hike sneakers, Grön

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Vagabond Mya skor, Svart
Pantofola d'Oro Matera Low sneakers, Mörkblå
ECCO PEEKABOO sandaler, Vinröd

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Väggdekor/Väggord Rikedom är inte pengar

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

LED-Optik odlingslampa 1008W LED energieffektiv växtbelysning ABSOLUT4U Kjol
Winx Club Sirenix Magic Fairy Flora

silikonform spetsdekoration igwnau3997-Utstickare

Produktnummer: 669408

Silikonform för att göra runda söta spetsdekorationer på din tårta, cupcake mm. Används till sockerpasta, marsipan choklad mm. Blir en mycket tunn spetsdekoration

Storlek ca 12 cm i diameter
Enkel att rengöra

Poster - Diamant rosa Kristall A3 30x40cm
John Smith 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.