Selected Preston Skjorta, Ljusblå
Blend - Skjorta 20708473 Småmönstrad, Mörkblå
Superdry Nordic skjorta, Grå

MIN AMBITION

Tenson Sky Stripe Kid´s rainset, Sosa

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Regnställ barn ofodrat, Röd

JAG VILL HJÄLPA DIG

Regnset Saturnus, Marin/blå/mönstrad

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Craft Active Run Tee, Dam, Lizard

LÄS MER

Poster - COCO Svart 21x30cm
Poster - Flamingo Singel 40x50cm
Bubbelplast 30x200cm
Ampelhållare Papillon
Väggdekor väggord väggtext Never trust a skinny cook
Scholl Astilbe WG AD Vit Pattern-2
Ilse Jacobsen Rub 1 gummistövlar, Svart
Sandalett, Brun
Vagabond Zoe sneakers, Gul

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Dr. Martens stövlar, Svart

Shoe the Bear Emmy S stövlar, Svart
Poster - Think happy be happy 21x30cm
Pantofola d'Oro Matera Low sneakers, Mörkblå
Fireman Sam Sandaler blå Selected Bart skjorta, Randig
Hummel Fashion Actus sneakers, Navy

Seven Seas - Skjorta SS310 MF Dobby Royal Oxford, Ljusblå

29.10.2018
Reimatec ® rosa vinterskor Kinos vattentäta fodrade kängor
Teddykompaniet Liggande enhörning 100 cm Rosa

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Minecraft Ocelot Plush 35 cm
Maileg Vagn Rosa till Micro

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Kavelmatta bakmatta silikon 27 x 38 ... (Färg: Orange)
MLP - My Little Pony - Power Ponies 4 st
Ever After HiEver After High Cedar Wood - SDCC 2016 Exklusivgh

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Ever After High Ashlynn Ella 2-in-1 Magical Fashion

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

SHOPKINS SHOPPIES PEPPA-MINTS GELATI SCOOTER Selected Promus skjorta, Mörk marinblå
Bloomingville Teddy Björn

Kruka 35 x 35 x 19 vit ISEO cm igwnau4272-Inredning och möbler

Kruka vit ISEO
Mångsidig handgjord kruka ISEO tillverkad av glasfiber. Passar perfekt både i trädgården, altanen, balkongen och även inomhus. Fin vit sidenmatt färg gör denna runda blomkrukan i storlek 35x35x19 cm till ett stillig dekorativt komplement där blommor får spela huvudrollen. Krukan består av lätt och väderbeständigt glasfiber och epoxy. Krukväxter bör omplanteras i en innerkruka. En innerkruka behövs vid omplantering oavsett krukväxt. En vacker blickfångare som passar in i de flesta miljöer. Visst förtjänar dina vackra blommor en lika fin blomkruka som denna!

Detaljer:

- Typ: blomkruka
- Färg: vit
- Material: fiberglas
- Montering: Kräver inte installation
- Färg: vit
- Form: rund
- Höjd: 19 cm
- Diameter: 35 cm
- Vikt: 5 kg
- Typ: blomkruka
- Stil: samtida
Egenskaper:
Precist utförande, Extremt hållbar och lättskött, Lätt att flytta runt, Många arrangeringsmöjligheter, Motståndskraftig mot väderförhållanden

Erbjudandet inkluderar:
1 x blomkruka
Magiskt badlakan - Rosa
Drake Fågel 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.