Poster - Irish Coffee recept A3 30x40cm
Barbie Endless Hair Kingdom Nikki
Poster - Alfabet svart/grön 40x50cm

MIN AMBITION

Sonic The Hedgehog Modern Dark Chao Gosedjur

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Shopkins Season 9 Wild Style Shoppies - Bella Bow

JAG VILL HJÄLPA DIG

ASi Lucia baby doll

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Ever After High Birthday Ball C.A. Cupid

LÄS MER

Jellycat, Smudge, Lejon
SHOPKINS SHOPPIES PEPPA-MINTS GELATI SCOOTER
Poster - Flamingo Havana 21x30cm
Dreamies Kattunge, Brun
Geggamoja, Doddi Mixed Color
Shopkins Apple Blossom Mjukis 23 cm
Frugi, Tigern Zippy Froogli Mjukleksak
Ragtales Lammet Phyllis
DC Super Hero Girls - Batgirl

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Lundby Dusch och badkar

Cars RC Fabulous Lightning Mcqueen Single Drive
Silikonform för Kaffeskedar / Teskedar för choklad och is mm
Twister Refresh
Talisman: The City expansion - Brädspel

Maileg Rihno Grå Small

29.10.2018
Fireball Island: The Last Adventurer Brädspel (Exp)
Go Fetch

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Carthago: Merchants Guilds - Brädspel
Tiny Epic Western Brädspel

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Poster - Hollywood ram 30x40cm
Castell - Brädspel
Kumo Hogosha - Brädspel

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Väggdekor väggord väggtext Holy Water + Holy Shit +

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Alien Artifacts - Brädspel TY Beanie Boos Scooter Snigel
Fool - Brädspel

Pyjamas blå LEGO igwnau4830-Kläder

natureZOO, Mobil Flodhäst, Noshörning, Kamel
Fjärils tavla - Poster - Citronfjäril 40x50cm 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.