Kids Concept Mixerset
Britax, Go/Go Big Liggdel Grå Melange
Britax Römer Primo Flame Röd

MIN AMBITION

Britax, Sittskydd för Bältesstol TwoWay & Multi Tech Keep Cool Cover

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


PowerBar 4 EURO uttag. 44-9101 Allocacoc

JAG VILL HJÄLPA DIG

2 st Beyblades Burn Phoenix Och Zero G med dragare - Takara Tomy

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Beyblade Burst Wave 2 Ifritor I2

LÄS MER

Francesca - Cars bilar 2 - Limiterad utgåva - CHASE
Poster - Buffel no.2 21x30cm
Reimatec®, Skalbyxor, Lento, Navy
Celavi, Regnställ Misty Rose
Barbie Let's Party! 2011 [Import] (CD)
Tenson Monitor Regnställ (Dam) Turkos
Poster - Elefant öknen 70x100cm
Coleman Cook 6 familjetält
Coleman Kobuk Valley 4 Plus

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Espandrillos paljett, Vit

BELLINI Espadrillos
Mohino Effortless congac, Cognac
Filippa kil coral, Rosa
Väggdekor väggtext väggord - Diamant Äggkopp Riddare Barn
Crocs LiteRide Clog, Navy/Melon

Just One Brädspel

29.10.2018
Happy Man korkstopp
Mangoskärare

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Kuddfodral med läppar

Johnny Bulls Svart stövlett, Svart
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Patricia Ten Points blå, Blå
Hush Puppies Curling grå, Grå

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Reebok Classic Leather 50151, Barn, Vit
Runda Stretch 2.5 Svart
Chewinggum Flat (Ljusblå)

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Smidig Bordsfläkt fläkt i metal - 25x25 cm

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Väggord - Welcome to our home STOR!

Barbie Fashionistas Zig Zag Doll & 57 igwnau5563-Leksaker

Nytt i förpackningGjord av hårdplastRörliga armar och benMäter ca 30cmOriginal produkt från MattelVarning!! Ej lämplig för barn under tre år. Innehåller smådelar!
Lampa Elefant - Mintgrön - Form living
Wireless Phone Headset PELTOR WS Alert XPI - hjässbygel 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.