Poster A3 30x42cm Grab A Friend
Knopp - Porslin - Svart ros
Julgranskula Grön Viktoria

MIN AMBITION

Julgranskula Röd Victoria

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Poster A3 30x42cm Human Being

JAG VILL HJÄLPA DIG

Poster A3 30x42cm You Look Good...

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Poster A4 21x30cm Bottled Poetry

LÄS MER

Julgranskula Röd Robin
Julgranskula Grön Daniel
Poster A3 30x42cm Soaking
Väggord - lf there ever comes a day... STOR
Julgranskula Röd Felix
Megaman Liliput plus Ingenium stavlampa, E27, 30W, 2000 lumen
Julgranskula Grön Amanda
Julgranskula Rosa Sofia
Julgranskula Blå Ingemar

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Julgranskula Röd Sara

Julgranskula Blå Annika
Lamputtag infällt. ojord
Bonniers vegetariska kokbok 9789174242003
Tavla talgoxe/domherre Poster A3 30x42cm Mojito Glass
LED-strålkastare, 30W 6000K, Svart

Poster A3 30x42cm Chocolate Smudge

29.10.2018
Julgranskula Grön Linus
Julgranskula Rosa Wilma

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Batteri för AEG / Milwaukee 14.4V Ni-MH 3000mAh BDSE12T Poster A4 21x30cm Willow

Poster A4 21x30cm M.O.T.H.E.R

Poster - Röda rosor 40x50cm
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Seinätarrat Wall decor Väggdekor 3 kpl Pöllöt
Poster - Flamingo Shine no.3 30x40cm
Ljusslinga Koloro med 10 LED och Batteridrift med TIMER

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Poster - Leon Zezar no.2 21x30cm

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

COCO Chocolate Vit gold No.4 21x30cm

Ecco Terracruise Lt Herr, Svart 82575451052, igwnau6772-Skor

Brand: Ecco
Gender: Mens
Product type: sports shoes
Color: Black
Upper: synthetic leather ,textile
Shoe width: normal
Poster - Small moments Big memories No.4 40x50cm
Poster - Stor Hjort 40x50cm 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.