Tala Mördegs blandare
Bokstöd Regnbåge
Champion Popcornmaskin

MIN AMBITION

300 vita prislappar 23 mm loppis

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


693 Vägghyllor naurfärgade/ 745:-

JAG VILL HJÄLPA DIG

Luktärt Prince of Orange 10 st frön

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Dammsugarpåsar Electrolux ZE 310-355

LÄS MER

Kaktus Crown Mix 10 frön
Kuddfodral Buddha svart/guld
Joseph Joseph Shröd rivjärn till ingefära/vitlök borsta stål
8 st julklappsetiketter
Champagneöppnare Metall
GastroMax Konservöppnare 15,5 cm
Kapsylöppnare Shell Gjutjärn
Gastromax Soppslev Ovus 27 cm
Harley Davidson Coaster

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 


Busk Petunia dubbel röd Pirouette 10 frön
Plåtskylt Coca Cola Spec. edition
Ed Hardy Poster Rödhead
Dammsugarpåsar Canvac Q Smart Hygienic 50 st / förp bi mini dekor
HQ Dammsugarpåse Philips/Electrolux E200B (standardväska) (W7-51

Avengers

29.10.2018
Sovrumssäng med ribbotten 200 x 140 cm svart
Insektshotell 25x10x30cm

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Tavla trä "Här bor en Prinsessa" Poster luftballonger, 50x50 cm

169 Barpall vit/röd / 395:-

Röd prydnadsmask
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Hama Väderstation Ews-1400 Färgskärm
Antique mini stjärna på fot röd 55cm

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Dammsugarpåsar Husky Pro 10 & 20
Pappersklämma med kraftig magnet
Vinbox + 4 bardelar

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Nilfisk Dammsugarpåse Nilfisk

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

vidaXL Hemma gästhanddukar 10 st bomull 500 gsm 30x50 cm antraci König Personvåg ultraslim digital (HC-PS101N)
NORDIC HOME CULTURE God Morgon brödrost, 2 brödskivor

Poster - Dream fear 40x50cm without igwnau8438-Text & Bokstäver

Produktnummer: 8135532

Snygg och stilren poster med texten Dream without fear i fin stil. Snyggt & passar till alla hemmets väggar, finns ett stort urval av dessa fantastiska texter & posters.

Printat på matt obestruket, högkvalitativt papper. Passar fint i ram tillsammans med andra svartvita poster & affischer.

Snygg att kombinera med andra poster och prints i tavelcollage.

Ram ingår ej.

Storlek: 40x50cm

Poster, Affisch, Print, Prints

Flygande Maskrosen Väggklistermärken Heminrödning
Magnet - Kram 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.