2 Fotoalbum
vidaXL Dörrdraperi i bambu 90x200 cm
Agora - Vinglas / Vinbägare - Dödskalle

MIN AMBITION

Poster Grönsaker Format, 30x42

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


vidaXL Lastspännare med spärr 4 st 0,8 ton 6mx25mm blå

JAG VILL HJÄLPA DIG

Trälåda "Olja & Vinäger"

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Blinkande Whiskyglas

LÄS MER

Bröllopsfigur Nygifta Rygg mot Rygg
vidaXL Hemma gästhanddukar 10 st bomull 500 gsm 30x50 cm antraci
Venus,Francois Boucher,60x40cm
4970 Plåtstol i matt svart med trä sits i alm 595:-/ lev 4 st
3 vägghyllor Renate vit
Mus & Råttfritt 80DG2+30
vidaXL Sandfilterpump 400 W 11000 L/tim
B332 Fotoram med plats för 6 foton vit 295:-
Poster Fjäder foto A4

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Schuko Strömkabel Schuko Hane - IEC-320-C13 2.00 m Svart

Köksrödskap 13 delar
Ölglas Sjöstrandska Bryggeriet - Wenersborg
Princess Smörgåsgrill Avtagbara Plattor
Tala Tala Originals Pepparkvarn Stekpincett Nylon 290 mm
König Svart köksvåg (HC-KS12N)

U.K PLÄD RÖD 130 X 170 CM

29.10.2018
”Bon appetit” vinyl vägg klistermärken 61×15 cm
Dammsugarpåsar Nilfisk Viking GD 110

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

vidaXL Sängram metall 90x200 cm grå Azura Bordsgrill 2 000 W (AZ-FC70)

Kandelaber 5 armad vit, 60cm

vidaXL Handfat i härdat glas 42 cm transparent
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Ispåsar, 24-isbitar, 10-Påsar
Sittande liten hund

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Classic juniorsax - L: 14 cm - Högersax
Balkongskydd, variant 1 75 cm svart
Ballonger - Vit - Kedjeballonger - 8 st

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Tavla/bild med indian vid vatten

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Athlet Set med 5 skruvmejslar för elektronik (628 03 N) Tvättställsblandare vattenfall 3-färgsväxling
Segelbåt, 48x43x9 cm

Kylskåpsmagneter Cakes” retro, ”Fairy igwnau8997-Kylskåpsmagneter

Produktnummer: 15760467

Nio kylskåpsmagneter i retrostil: ”Fairy Cakes”. Magneterna utgörs av två storlekar: Tre magneter med mått 4,5x2,2 cm och sex magneter med mått 2,2x2,2 cm. Magnet och tryck är av mycket hög kvalitet, magneterna är lämpliga att fästa på kylskåp, frys eller annat skåp av metall. Levereras i en transparent ask 9,3x7x2 cm, perfekt som presentförpackning.

Kvalitetsprodukt av varumärket Nostalgic-Art Merchandising (Tyskland), giltig streckkod (EAN) medföljer. Om produktens motiv/text är tillverkat på licens av annat varumärke framgår även detta.

Warning - Gaming, keep out
vidaXL Jutematta med latexundersida 120x180 cm naturlig 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.