Xavax Hällskrapa
Dammsugarpåsar AFK PS 1600W.2
vidaXL Barstolar 2 st svart

MIN AMBITION

Karta över Hennan, Hälsingland

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


vidaXL Pedalhink rostfritt stål 2x18 L

JAG VILL HJÄLPA DIG

vidaXL Kompressor för airbrush inkl. 2 sprutpistoler

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Gastromax Brödform/Långform 1,7L svart belagd

LÄS MER

Mått 1 DL RFR
Konstrottingsolsäng antikbrun
Hobbista gjutform i silikon - hjärta med rosor och "I love U"
Rundad värmeljushållare - Höjd 7 cm - 12 st
Stolsdyna av merinoull, storlek 40 x 40 cm
WallArt Hybridlimm GA-WA25
Gastromax Sil Ø 19 cm
Skrivbok Lund
Poster S-S Olympic 19060u format, 40x50cm

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 


Talja med krok i metall
Balkongskydd, variant 1 75 cm gröna löv
Dekoration Älg
Proove Mellanströmbrytare Brons 2St Poster balettdansös, 50x70 cm
691 Småbord naturfärgat /745:-

Ogräsbrännare

29.10.2018
Karta över Ammer, Jämtland
Upplyst liten träkyrka vit batteridriven med timer

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

vidaXL 16 delar Glidhammare/Avdragare verktygssats
Poster - Rosa träd no.2 21x30cm

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Refill laminering - B: 21 cm - standard - 10 m
Crystal decoration tomte 57cm 60 LED
Scotch Magic 810 Tejp - 19mm x 33m

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Dammsugarpåsar Philips Expression FC 8200 - FC8219

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Poster - Ananas guldig 30x40cm

Brüder Mannesmann Låsringstångsats delar 10471 fyra igwnau9830-Tänger & Avbitare

Träram i guld, innermått 40x30 cm
Tavla "Grillregler" med öppnare 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.