Filt Santorini, svart
Bordslampa ENKEL svart
AURORA bordslampa, Grå

MIN AMBITION

AUSTRIA bordslampa, Klar

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Väggdekor - Artsblomma Modell 13

JAG VILL HJÄLPA DIG

KULLEN Bordslampa 22,5 Ek/Vit

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Bordslampa röd TRIVERSA

LÄS MER

Bordslampa ljusgrå STILETTO
EXCEL fönsterlampa
Taklampa Kristallen, Svart
Taklampa vit TAMBRE
Ljusstake med olika texter
Midar Taklampa 17x17 cm Metall
Taklampa grön ARAGON
Taklampa vit CETINA
Taklampa bärnstensfärgad ALIKOS

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 


Kruka 51 x 51 x 56 cm svart LOMOND
Lord Nelson Badrumsmatta 90x60cm Turkos
Peugeot Kylskåpsmagnet
Odd Molly Flower Fantasy, Svart

Pichler Blå blinkande 5 - 6 V

29.10.2018
Only - onlNova Lux Pussybow Shirt Starry Sky, Mönstrad
Only - onlCarol LS Top, Guld

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Vero Moda - vmEnjoy 3/4 Top, Vinröd
ONLY Carmakoma Cecilia blus, sort m orange

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Vero Moda - vmFelippa LS Shirt, Offvit
Vila - Vicomi 3/4 T-shirt, Röd
ABSOLUT4U kjol allround midi

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Vila - Vinema Zeena Midi Skirt, Offvit

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Julgranskula Grön Britt

Säkerhetslågskor Uvex 40 Svart, Orange S3 2 igwnau3330-Hushållsapparater

Vin accessoarer i 5 delar
Spider-Man Kortärmad pyjamas röd 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.